Lidt Historie

Lidt historie

Min interesse for behandlerfaget blev vagt i en ung alder, da jeg startede til kampsport. Det gik hurtigt op for mig at mange af de store mestrer ikke kun var i stand til at udføre kampsports teknik med perfekt præcision, men de var også i stand til at helbrede de elever som havde forvoldt sig skader, både indenfor og uden for klubben.

Jeg besluttede derfor at blive fysioterapeut, for derefter at rejse til Kina for at læse kinesisk medicin og helbredelse.  Dette var dog alt sammen før jeg over hovedet var startet i gymnasiet, og efter 3 års gymnasium og 3½ år på fysioterapeutuddannelsen, fandt jeg min vej som behandler, som i stedet gik mod uddannelsen til osteopat.

David-Medalje for Idræt
Modtager Kastrup Tårnbys æresmedalje for idræt på Tårnby rådhus

Samtidig med at jeg uddannede mig til fysioterapeut, var jeg ansat i en privat klinik og træningscenter, hvor jeg erhvervede mig stor erfaring med træning og massage. Specielt træningsdelen kom mig til gode, da jeg i gymnasiet havde påbegyndt en landsholdskarriere i kickboxing, som jeg havde sideløbende med både gymnasiet og fysioterapeutuddannelsen.

Efter uddannelsen til fysioterapeut var det klart for mig at jeg skulle have mere viden om behandling af kroppen, og jeg valgte derfor at tage kurserne inden for Kinesiotape, som i dag er meget udbredt i sportsverdenen. Dette var dog kun en lille start, inden jeg påbegyndte osteopatuddannelsen nogle få måneder senere.

Jeg startede min karriere som fysioterapeut på et demenscenter med fokus på vedligeholdende træning af borgerne som var bosat på centret, men kort tid efter fik jeg et tilbud om at starte i Sundhedsdoktor, som er en organisation som udbyder sundhedspakker til forskellige kommuner og firmaer, heriblandt også fysioterapeutisk behandling.

podie
Scandinavian Open 2010

Efter halvandet års fuldtidsarbejde i Sundhedsdoktor med klinik behandling fik jeg tilbuddet om at starte mit eget op i samarbejde med Kiropraktisk Klinik Tårnby, og har i den forbindelse splittet min arbejdsuge, således at jeg både arbejder i Klinikken i Tårnby, og udfører fysioterapeutisk behandlinger i Sundhedsdoktor regi.